En skov af demonstrationsprojekter på Samsø

John Reshauer Enevoldsen, Synkope Konsulenter, oktober 2003. Rapporten kan hentes i elektronisk form her: http://www.alternativisolering.dk/download/En skov af demonstrationsprojekter på Samsø/En skov af demonstrationsprojekter på Samsø.pdf
Bilag (tegninger): http://www.alternativisolering.dk/download/En skov af demonstrationsprojekter på Samsø/Bilag.pdf

Formål
- fase 1

Ved hjælp af 5 forskellige demonstrationsprojekter at introducere alternative isoleringsmaterialer i et afgrænset geografisk område, hvor de ikke tidligere har været anvendt.

- fase 2
At introducere alternative isoleringsmaterialer, afklare potentialet for og afdække eventuelle forhindringer for, at de alternative isoleringsmaterialer kan vinde væsentligt indpas på det lokale marked. Formålet på længere sigt er at opnå en mere miljø- og arbejdsmiljøvenlig isolering og efterisolering på Samsø. Fase 2 består bl.a. af et lokalt samarbejde om en efterisoleringskampagne på Samsø.

- fase 3
Fase 3 består af to demonstrationsprojekter, dels isolering af et loft, dels et stort ombygningsprojekt. Desuden en undersøgelse af arbejdsmiljøet i forbindelse med anvendelsen af Wet-spray teknikken.

Kontakt
John Reshaur Enevoldsen, Synkope Konsulenter, Slagterivej 7A, 8305 Samsø
Tlf.: 86 59 04 19 / 24 42 02 45
E-post: john.reshaur@get2net.dk

Aage John Nielsen, Samsø Energiselskab, Søtofte 24, 8305 Samsø
Tlf.: 86 59 32 11

Nøgleord
Demonstrationsbyggeri, Efterisolering, Fugt (fugtoptagelse/fugtbinding/fugtstabilisering/fugtmåling), Hørisolering, Papirisolering